Tällä sivulla asiakkaamme kertovat, miten heidän uuni- tai kiuasprojektinsa on onnistunut:

Kiitos☆☆☆meillä on ihana perinteinen pönttöuuni oman tuvan nurkassa. Haave on toteutunut. Uunin metallinen olemus, sen muoto ja upeat luukut ilahduttavat silmää. Uunista näkee, että sen on tehnyt metallitaiteilija eli taitava seppä. Tuhkaluukkujen reunat on taottu kauniiksi, ja uuninluukut ovat perinteikkäät ja hyvin toimivat. Muurari on huippuammattimies, jonka työnjälki oli osaavaa ja tarkkaa.
Kuitenkin uuni valmistui nopeasti.
Teitä on helppo kehua ja suositella muillekin uunista haaveileville.

Perhe Viitasaarelta

********

Karinen 1”Asun Oulun keskustassa vuonna 1922 rakennetussa talossa. Aikaisemmin remontin yhteydessä jouduttiin asunnon alkuperäinen uuni purkamaan sen kallistuman takia ja minua jäi kaihertamaan asia. Lueskelin sitten näistä pönttöuuneista ja melko nopeasti päädyin peltiseppä Mika Häkkisen uuneihin, koska hän oli aidosti kiinnostunut, että saan oikeanlaisen uunin kotiini. Ehkäpä uunin lasinen kipinäsuojus oli se ”juttu”, jonka perusteella sitten tein lopullisen valintani.”

”Oli hyvin miellyttävä kokemus tämä pönttöuunin rakennusoperaatio. Uunista tuli juuri sellainen kuin halusin. Tästä suuri kiitos Mika Häkkiselle, jonka ammattitaitoon pystyi ensimmäisestä keskustelusta lähtien luottamaan. Pönttöuuni on yksinkertaisesti kaunis.”

Tuomo Karinen, Oulu

********

Hankimme viime kesänä Sinulta pönttökiukaan, kun halusimme saada savusaunan helpommin lämmitettäväksi.
Olemme olleet TODELLA tyytyväisiä valintaamme; lämmitysaika on lyhentynyt eikä savuhaittoja enää tarvitse miettiä! Löylyt ovat mahtavat, aivan yhtä ihanat kuin entisen kiukaan aikana ja aamullakin kiuas ja sauna ovat lämpimiä.
Savusaunan tunnelma on täysin säilynyt; mustat, savurajaan ulottuvat seinät ja laipio pitävät siitä osaltaan huolen

Kiitos vielä meidän perheen ja kaikkien saunassa saunojien – ja poikkeuksetta sen löylyihin ihastuneiden- puolesta

toivottavat

Anja ja Mikko Ikonen
Anttola

*******

Terve!
Hain sulta kiukaan vajaat pari vuotta sitten. Todella hyvin on pelannut ja löylyt on loistavat. Näin kesällä saunoo kolmellakin pesällä useampi porukka.
Talvellakin löylyt rupes riittämään pienellä yläpohjan eristyksen parantamisella.
Terveiset sinne Kaustiselta ja hyvää jatkoa!

Terv. Janne Virkkala