Uuni- ja kiuasverstaamme toimii Pieksämäen Vehmaskylässä, keskellä savolaista maalaismaisemaa sijaitsevan kotitalomme pihapiirissä. Pönttöuunien ja -kiukaiden valmistuksen aloitimme vuonna 1996.

T:mi Mika Häkkinen on perheyritys, joka työllistää tällä hetkellä myös yhden ulkopuolisen palkatun työntekijän. Kiireaikaan apuna työssä ovat myös Häkkisen perheen lapset.

Asiakkaillamme on aina mahdollisuus tutustua paikan päällä verstaallamme Vehmaskylässä valmistamiimme uuneihin ja kiukaisiin sekä muihin tuotteisiin. Varsinaisesti emme valmista uuneja ja kiukaita varastoon, vaan jokainen tuote on yksilö, joka valmistetaan alusta loppuun suoraan asiakkaalle.

Perinteet ovat arvomme, kädentaidot vahvuutemme ja tyytyväinen asiakas tavoitteemme.

Perheessämme kädentaidot kulkevat perintönä vanhemmilta lapsille. Hitsauspilli, alasin ja vasara pysyvät jo nuoremmankin sukupolven käsissä. Perheemme harrastaa myös erilaisia käsitöitä huovutuksesta entisöintiin ja ompelusta kangaskollaaseihin.

Keräilemme vanhoja tavaroita ja olemme kiinnostuneita entisajan elämäntavoista. Niin ikään luonto, etenkin kalastuksen ja metsästyksen muodossa, on lähellä sydäntämme.